Latest Fashion Trends

Friday, 17 June 2011

malam seribu kenangan episod 1

                                                                         assalamualaikum

ase bersyukur ke hadrat ilahi kerana diberi peluang untuk merasai saat2 macam ni......(mood cdey sbb letih gler2 sbb men sukan menang dapat no3..terer kan??)
time kaseh pd ayah dgn ibu sbb bg pergi ke TANJUNG CHAP BEACH RESORT bersama sama rakan sekelas...maceh jgk kat syah mucuk sbb byk tolong sy bli brg2 keperluan nk mkn mlm....
maceh kat rakan2 sekelas yg sudi bekerja sama menjayakan MALAM SERIBU KENGANGAN NI..dan x lupa pd HJ KAMARUDIN BERSAMA ISTERI (UMIE),PN SHADIDA,EN AZIZAN,CIK NIK,CIK WIRDA,CIK NOR DAN YG MEMPUNYAI ANAK LELALI YG CUTE PUAN WANI N FEMELI dan maceh pd TANJUNG CHAP BEACH RESORT sbb bg harga yg berpatutan pd kami..:)


dah hbes bab penghargaan.....kita g bab lain plop jom------------> sy dan rakan2 berkampung kat sni selama 2 hari 1 mlm....xjemu2 x ad rehat2..ada je aktiviti....smpai kat tanjung chap kira2 pkul 6 kot ...kot ok ...xthu pkul bpe tp ptg.....
ni jadual kat cna------> 15hb mlm lepas isya' ada buat bbq yg mmg meletop....sgt2 meletop.....mmg meriah gler....ni 1st time sy bt bbq k.....umo 20 thn bru ase pengalaman ni........my femeli x penah bt bbq kat umah or kat tmpt lain.....bz kot..!! dihadiri oleh lect dan ci yg sporting banget...jom tgk gmbr...





membuktikan aq bekerja kuat smpi buat muka macam tu


rajin btol dak tudung hjau to...tetapi shima dan rosmaizi menunjukan gigi mereka,

tiup2...bia jatuh air liur hahahahha

yummy..!!!!

knp gmbr ni x masuk paper sinar muka depan ek??

-------> 16hb pg 7.30 a.m puan shadida dtg untuk mengajar kami melakukan chikung...kna bt sebelum breakfes,mula2 bgtu k.liza (owner resort) breakfes nk pkul8.tp terlanjur bt chikung kitaorg bt smpi pkul9 a.m..penat tp pengalaman bes...

aq yg pki bju biru to...yg cute n comel to bangga x ekot arahan hahhaaha


dan selepas chikung.....pergi lah makan...dengan lahap sekali ....cian kat cacing dlm perot ni lewat mkn....:( selepas mkn rehat dlm 15 minit KOT dlm pkul 11 g kat pantai depan chalet bia pom hari panas tetap bersemangat nak main.....tp sy pki SPF to pun ambl opie punya heehehe....men sukaneka ni hbs dlm pkul 2 tepat...!! jom tgk gmbr...

mesti angkat lutut tanda kita seorg yg bersemngat...horayyy..!!!

pecah belon kat perot pengalaman pertama nih

aq mmg sesuai jd pelari pecut yg dianjurkan oleh tok penghulu kmpg.
dah la byk gler da gmbr......kita jpe plop di episod 2....

thanks for reading this entry...till then take care people..bye..!!!


No comments:

Post a Comment