Latest Fashion Trends

Saturday, 4 June 2011

bercakap tentang perasaan

                                                                       assalamualaikum =)



tentang perasaan...ye,semua manusia ada perasaan termasuk saya...perasaan takut,gembira,sedih,malu......ooohh MALU....arini saya nak ckp sal malu....malu ni bg sy penting jg...law x mcm2 terjadi nanti....tp kna la malu bertempat....kan??

ehem2(baiki suara)

sy ni seorang student farmasi yang baik....cute plak tu,tinggal kat asrama.....pernah x kalian tgl di asrama??saya first time tgl di asrama....ye,mesti la asrama perempuan,xkan la asrama lelaki,perkara yang plg memalukan bg sy ialah...apabila sang gadis2 yang cute2 kat hostel tidak mengepam hasil kumbahan mereka ouh geli3....XMALU KE POMPUAN BT PERANGAI GTU...??? omg,klau la bf mereka thu ,mereka perangai mcm ni apakah akan terjadi??frust asenya ada gf mcm to taik sendiri pun x reti nk pump,nt kawen nk jg anak mcm ne kan?? bila kita ni da terdesak nk yakk masuk2 tandas tgk2 ada feces manusia x brtgjwb brterapungan,dgn hati yang xrela kita la yg tpksa pump hasil kumbahan mereka.....what the luck..!!
pikirla,,,,,org lain pom nak yakk jgk jan disebabkan hang punya sisa kumbahan mmbtkan org len nk yakk pun hilang mood..jangan sia2kan muka anda yang cun to...jagalah maruah diri walaupun di tandas...wah sebut MARUAH sensitif btol ayt tu...wkakaka...

perasaan yang lain seperti marah mesti semua antara kita pernah n selalu sgt rasa marah...ehh jgn nk tipu la kta x...hehehe...boleh dikatakan hari2 sy rasa perasaan ni...yla tgl diasrama ada sj bnd yang kita x puas hati....kalau rumah kita xpe la kita nak nt ape pun kan?? saya ni jenis x bole tdow dlm cerah gler...but kat asrama lampu atas muka je...disebabkan saya berada di katil atas...sebelum tdow mesti saket hati..xbole tdow gelap disebabkan TAKOT HANTU law alasan jd sesak nafas x pe jgk...ni alasan mcm xthu la nk kta smpai menyusahkan org lain.....inc me...!!!! kalau keluar blik larut mlm x reti takot plak....macam ****

dah la xnak dah rasa marah2 ni.....jom lah layan lagu ni.....





thanks for reading this entry bye...=)

4 comments:

  1. hohoho.. nop wak gane.. pasang kelambu ah kite nop tido.. pa pg pon dop sedor croh doh.. hahha aku ah tu.. bgn lwt sokmo..

    ReplyDelete
  2. sedak molek baco cito yo..sal taik pun ado..wkwkw :p

    ReplyDelete
  3. ade jgk pmpn jnis cm tu ek..bru thu nie..

    ReplyDelete
  4. shima:mmg dh aq naseb baik boboy ada...bole wat tutup ceroh tu

    saifudin:hahaha kita cte sal taik wekkkkk hhaha


    black maria:ada law nak kenal jom mai ostel heheh

    ReplyDelete