Latest Fashion Trends

Wednesday, 20 July 2011

blackhead on nose.......

                                                                       assalamualaikum

apabila berbicara tentang blackhead atas hidung ni aq mula rasa nk marah,,,sebab blackhead akan menjejaskan muka n make up......aku yakin,ramai wanita mengalami masalah seperti ni lelaki tidak kurangnya turut menghadapi masalah blackhead yg kurang asam nih..ape dye engat cantik sgt dye dengan bangga berada di atas hidung dengan bintik2 hitam macam tu??
jap2...mungkin ada yang x thu ape tu blackhead.....jap nak tunjuk contoh ye.....

nampak bintik2 to org panggil black head i guess hahaha

 dan ini jgk yau.....

law kaji2 mcm ni lah tgk kat ye tunjuk blackhead,,ada hitam2 kan??

sgt dasyat makhluk blackhead ni kan,,,,,nak make up pom susah, org yang x pkai bedak pom nampak blackhead nih......so,how to get rid of pretty blackhead on nose???




pernah tgk ni?? mula2 engat nk try pakai je..beli la btol kecik yg 50 ml ni...harga ada yg jual rm 5.50 ada yg jual rm6.10 atas kdai to la,,,aq pom xthu harga plg murah brpe hihihihi....tp dlm seminggu aku pkai bnd nih mcm kurang dh cket blackhead,make up pun xsusah atas hidung,,,,ada yang ckp nk kurangkan balckhead kena guna air panas amek wap dye...tp aq xpenah try lg kaedah to...

p/s:aku bkn promote produk clean and clear,,,aku bkn keje ng dye pun,,,tp yang baik kita kongsi je la,,,hihi..and jangan sesekali memicit blackhead mengikut atas mengalaman sendiri ye akan menjadi lebih teruk ...thanks for reading this entry..bye.

1 comment:

  1. I have used Clean & Clear but when i use it Blackheads are gone, when i stop using it Blackheads come back again. I want a complete solution about how to get rid of blackheads on nose and it will never come back again. Thanks for this post.

    ReplyDelete