Latest Fashion Trends

Friday, 17 February 2012

AKU TAK CEREWET

                                    assalammualaikum brotha2 n sista2 trmasok dgn atok nenek sekalian.


mula-mula sy nk bgthu maaf kalau2 ad tersalah ejaan dan huruf  "k" xad ....hruf "k" sy mcm susah nk tekan agak tertekan dgn eadaan (keadaan) sbgni...@___@ dan sy jg mtk maaf kalau entry ni ad yg terasa...btw,sy xtujukan pd sape2...ok??? ok???

"aku tak cerewet" yg sy maksudkan adalah tentang MAKANAN....syukur la sy dilahirkan sbgai manusia yg x cerewet @___@ annoying memuji diri sendri tnp ad rasa segan silu...
ye la kdg2 ase menyampah dgn org yg memilih sgt makanan ni......makan je a bkn haram pom kan lain law haram....pastu kotor gler ke apa ke.....kdg2 bnd ni kita xsedar yg kita dah lukakan hati seseorg dgn menolak pelawaan beliau....at least kita sentuh la cket kan....tp jenis sy xske memilih2 ni,law sy tgk keadaan tmpt dye memasak cm xkotor bnd to halal sy mkn je....

sy menetap kat tumpat kelantan dh hmpir 4 bln....every nite yg sy mkn adalah telur goreng,kicap hahah,,,or something like tat lah yg biasa2 je...mcm smbal belachan ke..ye la kan sume org xsme...ad yg cerewet dan x....tp cm rugi je terlalu cerewet ni...hehehe....tp pape pom ske at setiap individu la kan...tp ape yg plu kita thu n kita jg...adalah menjaga hati seseorg nk tolak pelawaan org to bia dgn penoh hati2 kerana mungkin prbuatan tnp jg2 to akan merenggangkn hbgn sesama kita n buat org terasa at..so BEWARE YA???


manusia ni la kot yg xcerewet hahahahahahhahahahaha

1 comment: